kolmapäev, 6. märts 2013

On a€g ja on vennad ja on linaköit

 Ja nüüd kõigest tagurpidi. Minu uue maja akende vahel oli nö must laud ja selle külgedelt paistis välja soojustusvaht. Mulle see krobeline laud meeldis, abikaasal oli plaan see mingi kenama lauaga katta. Aega sellega tegeleda polnud. Umbes kuu või paar tagasi võtsin ma nädalavahetusel kätte ja võõpasin selle laua lihtsalt valgeks.
Kui aga lampide jaoks linast riiet ostma läksin kohtusin linanööriga. No oli elline robustne ja kena. Lõin selle nööri tillukeste naeltega laua külge soojustusvahtu varjama. Minule tulemus meeldib.

Kuna paljud sõbrad-tuttavad on mind lõputöö küsitluse täitmisega aidanud, otsustasin, et loosin nende vahel midagi endatehtut välja. Loosimine toimub muidugi alles pühapäeval aga oma kella näitan ette. Inspiratsiooni sain muidugi parkimistrahvist, mille sain enda arust täiesti ebaõiglaselt aga see selleks. K€ll s€lline


Minu kallis õeke tahtis aga endale tööjuurde nõelapatja. Või tahtis ta lille. Vot ei tea. Tegin 2 ühes. Eeskujuks võtsin poja kaktuse. Siin nad siis on need vennad.

 On juba potitaimetamise aeg ju küll.
 



4 kommentaari:

  1. Mulle istuvad sellised tüübid, kes võtavad pintsli kätte ja võõpavad sellega üle mõne vana ja ilusa mustriga laua. Ja need ka, kes poest linanööri ostavad ja selle naeltega õigesse kohta kopsivad. Ja need meeldivad eriti, kes teevad kaksühes kingitusi.
    Tubli oled, Eneli! Tunnen veresugulust. Ja õigustatult.

    VastaKustuta
  2. Toredad asjalikud teod ja vahvad kaktus-vennad ! Potitaimetamise aeg käes jah .. ja varsti õues-peenramaal-kasvuhoones taimetamise aeg kah !

    VastaKustuta
  3. Really, this is a good article. I have read the above content that you describe it beautifully. A unknown person, when reading the content and clearly understandable.

    pdf to cad drafting services

    VastaKustuta